sâmbătă, 31 octombrie 2009

レバニラいため(ficatel de pasare cu nira )


ingrediente 2 pers;
-ficat pasare 200g;
-nira 5 buc;
ulei1 lingura;
-negi jumate;
-moyashi 120g;
-ardel rosu 1(pentru culoare);
A(shouyu,sake 1 lingura)
B(oyster sos,sake o lingura,shouyu,zahar o lingurita,miso o lingura rasa,,sare,,piper)
preparare;
1.ficatelul se taie in bucatele de aprox 5 cm,si se lasa 5 min in A;
2.nira se taie in 4,5 cm. ,,negi marunt de aprox 2 cm,,ardelul dupa preferinta;
3.in tigaie se pune un pic de ulei si se adauga ficatelul,,care se prajeste si se scoate;
4.in aceeasi tigaie se pune restul de ulei ,se adauga moyashi,ardeiul,,negi,,se lasa 3,4 min ,,se pune nira,,ficatelul,,si B ,se amesteca si pofta buna!!!

Un comentariu:

  1. Ce pastel intr-o singura farfurioara....Frumos, Ana!...Salutari si pupici trimisi in coltul ala de lume...

    RăspundețiȘtergere