luni, 25 mai 2009
painici cu bacon
Aluatul este exact ca cel de la france pan ,,aceeasi cantitate :
Dupa ce l-am lasat la crescut o ora ,,,am taiat 3 bucati egale si le am facut ca pe niste mingiute si am lasat inca 20 min in repaus acoperite cu un prosopel ..Dupa aia am format painicile in felul urmator :
am intins cu mana aluatul cam 10 cm ,,am pus baconul si l-am impachetat ca in imagine :.
am format 4 painici pe care le am lasat la crescut 30 minute :
dupa care am taiat cu foarfeca in V de 3 ori si am format cu mana modelul ,,am dat un colt in stanga ,,unul in dreapta ;
la cuptorul foarte bine preincalzit se dau 7 min la 220 grade ,,se scot ,,se pulverizeaza un pic de apa pe ele ca sa devina crocante si se mai dau 12-15 min la 180 de grade :
Etichete:
aluaturi sarate
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Foarte faina ideea ! Arata super. Felicitari !
RăspundețiȘtergereFoarte bine arata! O idee interesanta.
RăspundețiȘtergeremultumesc frumos!
RăspundețiȘtergere