marți, 26 mai 2009
piept de pui cu ciuperci
ingrediente :1 pers
-3 bucati de piept de pui sau 150 gr de piept pui(eu am folosit 3 buc a cate 50 de grame fiecare);
-ciuperci 100 de grame (eu a folosit shimeji);
-negi( praz) cam un sfert dintr un praz ;
-sare ,,piper ,,maioneza dupa preferinta ;
-sake(vin alb,merge si asta) 1 lingura jumate ;
-ulei o lingura;
1.pieptul se rumeneste bine in lingura de ulei ,,intr o tigaie ;
2.in alta tigaie se pune 2 linguri de maioneza ,,cantitatea e dupa preferinta ,se adauga negi taiat marunt ca in imagine si ciupercile ,,se lasa 2 min pe foc dupa care se adauga sake,,se mai lasa 3-4 min .
3 pieptul se scoate pe o farfurie si deasupra se pun cipercile .
Etichete:
mancaruri japoneze adorate..
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ce bine arata
RăspundețiȘtergereSplendid! Si foarte bun... Mmmm.
RăspundețiȘtergere