vineri, 26 februarie 2010
spanac cu carne si ou 炒めものほれんそと卵の
O alta reteta gustoasa de la 3 pun cooking (program tv al japonezilor).
ingrediente 2 persoane :
-50g carne de vita feliata ;
-2 oua;
-spanac 150g;
-negi(praz) jumate ;
-shiouga 1( ghimbir)dat prin razatoare ;
-o lingura ulei;
sosul:
-shouyu 1 lingura;
-oyster sos 1 lingura;
-zahar o lingurita ;
-apa 2 linguri;
-piper,,sare;
goma abura 1 lingura.
1.spanacul se opareste ,,se scurge de apa ;
2.in tigaie se pune o lingura de ulei ,,se face omleta,,se scoate ;
3.in aceeasi tigaie se pune lingura de goma (sau ulei normal ) si se prajeste carnea ,,se adauga ghimbirul ,,negi ,,zaharul ,,sare ,,piper ,,spanacul ,,se toarna sosul(se amesteca toate ingredientele de mai sus ) deasupra se mai lasa 2 min .si se stinge focul..
Etichete:
mancaruri japoneze adorate..
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
ana draga cu siguranta reteta asta imi va fi foarte utila cat de curand.pup
RăspundețiȘtergereai un premiu la mine pe blog pe care ti-l ofer din toata inima.pup
RăspundețiȘtergeredaca iti face placere mai primeste te rog un premiu .ti-l ofer cu drag
RăspundețiȘtergerevaii,,multumesc sarah ,,am sa le ridic cat de curand !
RăspundețiȘtergere