marți, 22 decembrie 2009

omuleti de zapada..


Reteta este foarte simpla si omuletii sunt atat de frumosi ...
am facut briose de vanilie de aici
Crema am facut o din nama cream si zahar ,,pt 12 omuleti cam 300g nama cream si 30g zahar ..pe romaneste crema e frisca dulce ,,am mai folosit corn snack pt palarie ,,betisoare cu ciocolata ,,bomboane pt nasturi ,,ciocolata pt ochi.
cateva detalii:
am facut briosele de vanilie ,,le am taiat capacelul ca s-au umflat cam tare ,,in mijloc am taiat cu cutitul un con ,,,am umplut briosa cu frisca in locul in care am taiat si am pus deasupra conul taiat ,,am uns iar cu frisca imprejurul conului cat am putut de frumos ,,(desi se poate si mai frumos dar cand ai un copil care vrea sa se joace non stop cu tine te mai si grabesti :)),,am format omuletul ,,i-am pus ochi ,,maini ,,caciulita si gata ,ken a papat fericit












8 comentarii:

  1. Ce haiosi sunt ! Felicitari draga mea pentru idee ;)

    Iti doresc Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat! La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dulci sunt!! Iti doresc un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si un An Nou plin de realizari, sanatate si fericire! La multi ani!!

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc ,Ala !!! un Craciun fericit si tie alaturi de cei dragi si de abia astept sa vad ce ai gatit de Craciun !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc,Laura ,,ma bucur ca iti plac omuletii!! un Craciun fericit si tie si multe bucurii alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti doresc un Craciun Fericit alaturi de cei dragi,sanatate si mult noroc! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. ana te-ai inscris cumva cu reteta asta la un concurs pe bucataras.ro la concursul reteta anului 2009??concurenta se numeste ioana si participa cu reteta asta .sper sa nu iti fi furat cineva reteta si poza...daca participi zi-ne sa te votam :))

    RăspundețiȘtergere
  7. m-am lamurit este link spre blogul tau ...scuze m-am alarmat degeaba dar trebuie sa ma crezi inca nu mi-am terminat cafeaua inca dorm....ma inregistrez si te votez.un vot pentru omuleti si unul pentru ingerasul mititel

    RăspundețiȘtergere
  8. sarah ,,habar nu aveam de nimic ,,ms ca mi ai zis ,,nici macar nu stiu despre ce e vorba ..

    RăspundețiȘtergere