luni, 25 mai 2009

salata de escalop cu praz ( salata de hotate cu negi)


2 pers;

-escalop 5-6 buc.(hotate);
-negi dupa preferinta (eu am pus cam 3 sferturi fara partea verde)
-mizuna 100g (salata japoneza);
-ulei 1 lingura ;
A care contine ( 2 linguri de ulei nu foarte pline ,soy sos un pic ,youzukoshi jumate de lingurita ( pasta de un fel de lamaie cu piper,se gaseste in market) )
1.in tigaie ,,se pune negi si se rumenesc un pic ;
2.in aceeasi tigaie,,dupa ce se scot negi, se pune o lingurita de ulei si se rumeneste escalopul ;
3.A se amesteca si se obtine dressingul;
4.pe o farfurie plata se aranjeaza mizuna si deasupra negi si hotate iar peste se toarna dressingul care are un gust acrisor foarte bun;
Un meniu rapid si gustos .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu