joi, 1 aprilie 2010

un alt premiu ...


acest premiu este de la lipo,,multumesc mult!!!

8 comentarii:

 1. sper ca ai petrecut cu bine sarbatorile pascale.Iepurasul a trecut pe la mine si mi-a dat doua premii pe care doresc sa ti le ofer la randul meu.te astept cu drag sa le ridici.pupici

  RăspundețiȘtergere
 2. Si eu am venit cu premii in dar. Pentru ca la ultimul post cu alte premii nu am facut nominalizari, am facut invitatii la toti din lista, dar si altor bloguri, am venit sa ti le dedic si tie. Restul cuvintelor sunt langa premii. Cu drag, Elena.

  RăspundețiȘtergere
 3. alte doua premii dragute te asteapta sa le ridici .pupici

  RăspundețiȘtergere
 4. Un An Nou plin de bucurii!
  Cu mult drag,
  Sorina

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 6. si de la mine ai un premiu...felicitari
  http://adoluk.blogspot.com/2011/05/liebster-blog.html

  RăspundețiȘtergere
 7. Te-am nominalizat la blog of the year 2012:
  http://wintericemagic.wordpress.com/

  RăspundețiȘtergere